Het bruisende dorp Westerbork

Als we Westerbork zeggen, denken velen gelijk aan Herinneringskamp Westerbork. Maar Westerbork is veel meer. Een bruisend dorp waar veel te doen is. Het vernieuwde Burgemeester Van Weezelplein zorgt voor een mooi centraal punt in het dorp. Wekelijks stallen de marktlieden hun kramen op het plein en kan een ieder hier heerlijke, verse en mooie producten kopen.

Ondernemers en bewoners zijn actief in het organiseren in vele gezellige evenementen en markten. Het brinkdorp staat onder andere bekend om haar authentieke markten in de zomer. Op de gezellige terrassen is altijd goed toeven onder het genot van een hapje en drankje.

Er zijn diverse verenigingen en stichtingen actief in het dorp, waardoor het altijd levendig is.

Naast de evenementen, zijn er ook vele winkels in het dorp: naast de supermarkten vinden we er een warenhuis, drankenhandel, drogisten, bloemisten, bakkerijen, boekhandel, doe-het-zelfzaken, dierenwinkel en kappers.

Voor de inwendige mens is er een overvloed aan eetgelegenheden

WINTERBORK | 8 EN 9 DECEMBER

Tijdens Winterbork komt iedereen al goed in de stemming voor de kerstdagen. Tijdens deze gezellige dagen is er tijdens de markt van alles te koop en er is heerlijk eten. Alles met gezellige muziek en zang. De vuurkorven zullen zeker niet ontbreken en zorgen voor een extra warmte.

Ook de feestelijk kerstcadeaus zullen niet ontbreken.

Zaterdag 8 december 17.00 – 21.00 uur
Zondag 9 december 13.00 – 17.00 uur